Policy för forumet

:!: Policy för Airgun.se forumet. Obligatorisk att läsa för nya medlemmar !!! (och för gamla som inte har läst den ännu) :!:
Locked
User avatar
Admin
Intresserad
Posts: 103
Joined: Fri Oct 22, 2004 11:07 pm
Location: Virtual
Contact:

Policy för forumet

Post by Admin » Fri Oct 22, 2004 11:55 pm

Policy för http://www.Airgun.se" onclick="window.open(this.href);return false; Nordens största luftvapenforum!!!

Syftet med forumet är i första hand att ha en mötesplats för luftvapenintresserade.

Forumet är till för att med en hög kvalitet diskutera olika frågor inom luftvapenhobbyns ämnen, att man skall kunna hjälpa och stödja varandra samt att främja att luftvapensporten utvecklas.

Vi vill att det skall vara en trevlig samlingsplats där man hittar information, fakta, diskussioner och roliga inlägg. För att nå detta så skall vi som sköter forumet göra vårt bästa för att delta och sköta forumen aktivt. Vi vill ha så "högt till tak" som möjligt för att medlemmarna skall trivas.

Följande regler/instruktioner är till för att forumet skall vara läsvärt, intressant, roligt, och att man skall kunna delta under trevliga former.

- Iom. att man skriver inlägg på forumet så har forumet rätt att använda och förfoga över allt material som har publiceras på forumet. Detta gäller även om medlemmen väljer att lämna/avsluta sitt medlemskap.

- Man kan editera och/eller radera sina inlägg i 48 timmar efter att man har postat det. Efter detta får man kontakta någon moderator om man har önskemål om att ändra eller radera inlägg.

- Om man anger en internet-adress till en annan sida skall forumansvariga kunna läsa och förstå (i stora drag) vad som är skrivet på dessa sidor annars skall länken tas bort.

- Inga länkar/internet adresser i signaturen förutom till Svenska officiella luftvapenklubbar eller om länken/internet-adressen är godkännd av forumansvariga.

- Avataren och signaturen är ingen annonsplats eller reklamplats, all annonsering görs på sälj/byt eller köp arean.
Signaturer skall hållas så korta som möjligt så att läsvärdet av forumet inte påverkas.

- Politiska, samhälls, religiöst propagerande, upprop eller vinklingar där man tar ställning för/emot är inte tillåtet.

- Illojalitet mot person eller forumet eller inkräktande på annans integritet som exempelvis personliga angrepp, förtal mm. är inte tillåtet. Dessa trådar kan stängas/rensas/raderas utan förvarning av admin eller moderatorer.

- Forumets Moderator/administratörer beslutar i frågor om vad som inte är tillåtet/lämpligt och kan modifiera och ta bort information du lämnar på forumet. Om en medlem missköter sig så avgör Moderatorer/administratörer om det skall bli varning eller avstängning.


- Man måste följa lagen så exempelvis är olaga jakt (i alla former), allt som främjar olaga vapeninnehav, barnpornografi, sexuella trakasserier, uppvigling, hets mot folkgrupp, förtal mm. är inte tillåtet eller att man uppmanar annan att göra det.Övrig information:

I fall du tappar bort lösenordet, kan du skicka ett e-post till Admin@airgun.se.

Vill man själv byta användarnamn så kontakta en Admin så får du hjälp


Hoppas att Ni finner forumet intressant & lärorikt och att vi får en trevlig samvaro här!

Vi önskar Dig Välkommen till Airgun forumet !!!

Locked

Return to “Forumets policy”